marți, 11 mai 2010

A aparut o padure

... de stalpi in casa noastra :) S-au apucat sa faca fierul si cofrajele pentru a turna centuri, grinzi si placa peste parter. Si cofrajul pentru placa este sprijinit de foarte multi stalpi (sau popi :-) ) metalici. Din pacate, nu infrunzesc, dar avem destul verde imprejur de la lucerna care acum e crescuta cam jumatate de metru inaltime si "paznicul" nostru mic(a) si roscat(a) se cam pierde prin ea.
Parca arata mai mult a casa, mai ales pe dinauntru, acum ca are un fel de acoperis deasupra parterului. Si acum realizam cat de mari sunt geamurile. Mai bine spus cam imense :) Dar macar o sa avem lumina naturala si nu mai dam multi bani pe cea electrica.
Am urcat la etaj, pe scandurile cofrajului. E o senzatie extraordinara! Se vede tot campul verde, iar in fata casei se vede in departare orasul (ce bine ca e in departare). Noroc ca terenurile din fata nu sunt aliniate cu al nostru si vederea de la etaj trece exact printre case.
Pana acum aproape au terminat de facut grinzile si centurile, va mai fi de facut armarea pentru placa si restul cofrajelor. Echipa asta lucreaza mai bine si mai ingrijit decat cei de la fundatie. Speram sa nimereasca mai bine inaltimea si planeitatea :)






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu