vineri, 2 iulie 2010

Mai e putin

Pentru ca vremea a fost asa cum a fost (mai mult ploioasa), s-a nimerit ca am lasat placa peste parter minim 21 de zile sa se usuce :)
Peste exact 3 saptamani s-au apucat de zidaria de la etaj. A mers destul de repede, intr-o saptamana a fost gata. Doar ca atunci cand s-au apucat de cofrat pentru stalpi, grinzi, etc. au dat de greu. Au vrut sa si toarne totul deodata (stalpi+centuri+grinzi) si de fiecare data cand ne duceam pe acolo, ne ziceau: "domne, grea mansarda. Pai noi terminam mansarda in cateva zile. Dar aici e greu, nici nu am mai facut asa pana acum. Dar a iesit foarte frumoasa, e cea mai frumoasa din zona asta". Le-a luat 2 saptamani pline sa termine cofrajele si sa faca fierul.
Luni pe la pranz am turnat ultimele betoane pe casa. Nu au fost incidente, totul a decurs ok. Au lasat vreo 3 zile sa se mai usuce, sa poata scoate o parte din cofraje, ca au consumat tot lemnul la faza asta. Iar a plouat 2 zile la rand si s-a mai intarziat putin. Teoretic, de ieri trebuiau sa se apuce de scari. Nu am mai avut timp sa trecem pe acolo, dar vedem noi zilele astea ce au mai facut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu